Comunitat Valenciana

El pàrquing de Bruixes de València obri aquest dijous al públic amb més de 300 places de rotació i per a residents

  • L'aparcament Centre Històric-Mercat Central de València, situat en la Plaça de Bruixes i conegut com a pàrquing de Bruixes, obrirà al públic aquest dijous per a donar servici als venedors i clients d'aquest recinte comercial, als residents de la zona i als qui es desplacen fins al centre històric de la capital valenciana.
Imatge de la primera planta del pàrquing de Ciutat de Bruixes-Mercat Central
Imatge de la primera planta del pàrquing de Ciutat de Bruixes-Mercat Central
Europa Press
Imatge de la primera planta del pàrquing de Ciutat de Bruixes-Mercat Central

Així ho han anunciat aquest dimecres l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó, i el regidor de Mobilitat Sostenible i president de l'Empresa Municipal de Transports (EMT), Giuseppe Grezzi, durant la visita que han realitzat a l'estacionament. Aquesta nova infraestructura, que serà gestionada per l'EMT, compta amb més de 300 places d'aparcament de rotació i per a residents.

Així mateix, disposarà de 40 punts de càrrega per a vehicles elèctrics, zona de repartiment d'última milla per a bicicletes elèctriques, aparcament per a bicicletes i motos i més de 400 metres quadrats per a càrrega i descàrrega del Mercat Central i els comerciants del centre.

"Hui complim un compromís de fa molt de temps. Demà al llarg del dia s'engega aquest aparcament, que a més de ser un element bàsic per al Mercat Central i tot el comerç de la zona té característiques significatives, com a punts de càrrega per a cotxes elèctrics", amb la finalitat d'"anar canviant els models de mobilitat de la ciutat" cap a elements menys contaminants.

La finalització de les obres de l'estacionament i la seua obertura s'han dut a terme després que l'Ajuntament de València assumira la seua construcció, acordada inicialment entre el consistori i l'administració autonòmica. "Ho hem aconseguit i en el temps que ens havíem marcat", ha agregat el primer edil, que ha recordat que el pàrquing s'obri a principis de desembre com s'havia anunciat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento