Comunitat Valenciana

La ràdio d'À Punt celebra el seu primer aniversari amb una programació especial en la ràdio i la televisió

  • La ràdio d'À Punt celebra aquest dimarts el seu primer aniversari des de l'inici de les emissions del magazín Al ras, per la qual cosa la televisió i la ràdio públiques valencianes comptaran amb una programació especial, amb continguts que recorden aquest primer any de vida.
Presentadores del butlletí informatiu d'À Punt
Presentadores del butlletí informatiu d'À Punt
TWITTER DE REMEI BLASCO - Archivo
Presentadores del butlletí informatiu d'À Punt

El magazín Al ras es va estrenar al desembre de 2017 de la mà de Jèssica Crespo, la primera veu de la ràdio pública valenciana, i aquest dimarts les tres hores del programa giraran al voltant d'aquesta efemèride, segons ha indicat la corporació pública en un comunicat.

Aquest programa especial es podrà seguir a través de streaming per la web i les aplicacions, i pel magazín passaran tots els programes de la ràdio i els seus protagonistes. Entre d'altres, s'entrevistarà el cantautor Pau Alabajos, i el cuiner Ricard Camarena, que van apadrinar el primer programa.

D'altra banda, Territori sonor celebrarà aquest primer aniversari en dos programes, dimarts i dimecres, en directe des de la Universitat Miguel Hernández d'Elx (Alacant) amb alumnat de Periodisme i Comunicació Audiovisual. Durant els programes també es mostrarà el ventall de propostes musicals de les comarques de l'Alt Vinalopó, Baix Vinalopó i Vinalopó Mitjà, l'Alacantí i el Baix Segura.

Finalment, els dos magazíns de la televisió d'À Punt donaran una cobertura especial al primer aniversari de la ràdio pública. Tant El Matí À Punt com À Punt Directe connectaran en diferents moments amb els programes de la ràdio i parlaran amb els seus protagonistes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento