Comunitat Valenciana

Love of Lesbian s'uneix al cartell de la 6ª edició del Sansan Festival a Benicàssim

  • Love of Lesbian s'uneix al cartell de la 6ª edició del Sansan Festival, que se celebrarà els dies 18, 19 i 20 d'abril a Benicàssim (Castelló), segons ha informat l'organització en un comunicat.
LOVE OF LESBIAN
LOVE OF LESBIAN
HTTP://LOVEOFLESBIANBAND.COM - Archivo
LOVE OF LESBIAN

La banda catalana formarà així cartell al costat d'altres artistes ja anunciats com IZAL, C. Tangana, Miss Caffeina, La Casa Azul, Fuel Fandango, Rozalén, La Pegatina, Los Auténticos Decadentes, Xoel López, Triángulo de Amor Bizarro, Carolina Durante, Morgan, Second, Shinova, Cala Vento, Jacobo Serra, Tu Otra Bonita, Los Vinagres, Bazzookas, Badlands i Monterrosa.

Love of Lesbian aterrarà en el recinte de festivals de Benicàssim per a celebrar els seus vint anys de carrera i interpretar des de les seues cançons més clàssiques i conegudes de la seua "fascinant" discografia, fins al tema que van presentar recentment 'El astronauta que vio a Elvis'.

Amb aquesta nova confirmació, el festival SanSan conforma un dels cartells més "complets i atractius" de l'oferta festivalera del pròxim any.

El festival augura una de les edicions més "brillants, èpiques i ineludibles" de la seua història, i servirà de tret a la nova temporada de música a l'aire lliure d'Espanya. Comptarà amb més de 30 artistes, 3 escenaris, zones de restauració i àrees de descans. Les entrades i abonaments estan a la venda en la pàgina web de STUBHUB.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento