Comunitat Valenciana

Puig sobre la comissió que investiga el finançament de PSPV i Bloc: "No hi ha cap tipus de finançament il·legal"

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assegurat aquest dilluns, sobre l'inici de la comissió d'investigació en Les Corts sobre un presumpte finançament irregular de PSPV i Bloc, que no hi ha "cap tipus de finançament il·legal d'aquests partits".
Ximo Puig en Els Corts (arxiu)
Ximo Puig en Els Corts (arxiu)
I.CABALLER/CORST VALENCIANES
Ximo Puig en Els Corts (arxiu)

Puig, que ha inaugurat en la Universitat de València el Congrés Internacional '70 aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans', s'ha pronunciat en aquests termes en relació a l'engegada d'aquesta comissió aquest mateix dilluns en la cambra autonòmica.

"No hi ha cap tipus de finançament il·legal d'aquests partits, però sempre estem disposats que el que haja de ser visualitzat, es visualitze des de la transparència", ha recalcat.

En aquesta línia, ha subratllat que el seu Consell és el govern "que ha actuat des de l'honradesa, la transparència i que ha canviat el paradigma de la societat valenciana", que ha passat d'un paradigma "vinculat a la corrupció a un que ara està vinculat a la solidaritat".

Aquest dilluns ha començat la comissió sobre el finançament de Bloc i PSPV amb la compareixença del diputat del PP José Císcar, com a denunciant del cas, i li seguiran el president de Les Corts i del Bloc, Enric Morera, i l'exalcaldessa 'popular' de Dénia Ana Kringe. A la vesprada serà el torn del responsable de la campanya del Bloc en 2007, Lluismi Campos, i l'ex-secretari de Finances del PSPV, Pepe Cataluña.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento