Comunitat Valenciana

El Comité Español de Automática premia el treball desenvolupat per un estudiant d'Enginyeria Robòtica de la UA

  • El Comité Español de Automática (CEA) ha atorgat l'estudiant de la Universitat d'Alacant (UA) Álvaro Belmonte el premi al millor treball en robòtica de 2018, ha informat la institució acadèmica en un comunicat.

L'article de l'estudiant del Grau en Enginyeria Robòtica 'Optimització en control visual de robots manipuladors', que forma part del seu treball fi de grau (TFG), ha sigut guardonat pel Grup Temàtic de Robòtica del CEA durant les Jornades d'Automàtica, trobada nacional més destacada en l'àmbit de l'automatització i la robòtica celebrades enguany a Badajoz. El premi està patrocinat per la reconeguda empresa Robotnik.

En concret, el treball de Belmonte, realitzat al costat dels professors Jorge Pomares i Gabriel J. García del Grup d'investigació de la UA Human Robotics, descriu la formulació d'un sistema de control visual directe basat en imatge per al seguiment de trajectòries amb optimització de l'esforç articular d'un robot manipulador.

Aquest nou reconeixement és un impuls perquè Belmonte seguisca treballant i esforçant-se en la qual és "la seua passió", la robòtica: "En el meu TFG seguiré investigant com millorar els resultats obtinguts i aplicant els controladors dissenyats a tasques reals en col·laboració amb l'empresa PAL Robotics, líder internacional en robòtica humanoide".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento