Comunitat Valenciana

Localitzen un quart immigrant de la pastera arribada al Campello (Alacant)

  • Agents de la Guàrdia Civil han localitzat un quart immigrant que va arribar aquest dijous al matí en una pastera a les costes de la localitat alacantina del Campello, segons han confirmat a Europa Press fonts de Creu Roja.
Localitzat un quart immigrant arribat en la pastera del Campello
Localitzat un quart immigrant arribat en la pastera del Campello
CRUZ ROJA
Localitzat un quart immigrant arribat en la pastera del Campello

Es tracta d'un jove de 18 anys i nacionalitat algeriana que ha sigut traslladat a l'Hospital de Sant Joan per marejos, hipertensió i febra.

Un testimoni ha telefonat el 112 sobre les 10.55 hores per a avisar de l'albirament d'una pastera en la cala Coveta Fumà de la localitat alacantina del Campello, amb entre huit i deu immigrants a bord.

Una patrulla de la Guàrdia Civil desplaçada a la zona va interceptar en un primer moment en terra dos dels immigrants i posteriorment un tercer en una batuda que van realitzar pel lloc. Els immigrants van ser traslladats a la Guàrdia Civil del Campello per a ser atesos i realitzar els tràmits.

Segons ha informat Creu Roja Alacant en el seu compte de Twitter, els efectius de l'organització van atendre aquestes tres persones, que es troben en bon estat de salut i el voluntariat els ha proporcionat ajuda humanitària

Segons fonts de l'organització consultades per Europa Press, els tres diuen ser de nacionalitat algeriana i menors d'edat, d'entre 16 i els 17 anys.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento