Comunitat Valenciana

Una pastera amb onze persones a bord arriba a la costa de Benidorm

  • Una pastera amb onze persones a bord ha arribat a primera hora d'aquest dimecres a la Cala Almadrava de Benidorm, on ha sigut albirada per agents de la Policia Local.
Pastera en la qual han arribat onze persones a la costa de Benidorm
Pastera en la qual han arribat onze persones a la costa de Benidorm
AYUNTAMIENTO DE BENIDORM
Pastera en la qual han arribat onze persones a la costa de Benidorm

Segons han informat fonts del cos municipal, a bord de l'embarcació viatjaven un total d'onze persones de nacionalitat algeriana i marroquina i d'entre 18 i 40 anys, que han sigut albirats al voltant de les 8.30 hores d'aquest dimecres.

Una vegada localitzats, els immigrants han sigut desplaçats les dependències de la Policia Nacional a Benidorm, on han rebut assistència per part de Creu Roja. Fonts de Creu Roja han destacat que es troben en bon estat de salut i que els han proporcionat aliments, kits d'higiene i roba nova (estaven xopats).

La Policia Local i la Nacional han activat un operatiu de cerca per la zona del Racó de Loix, pròxima a la cala on han localitzat l'embarcació, per a localitzar més persones que pogueren viatjar en la mateixa. En aquest operatiu intervenen patrulles i un dron de la Policia Local, que sol utilitzar-se en la cerca de persones en aquesta zona per la forma escarpada del terreny.

La Guàrdia Civil també han confirmat que han activat el protocol de vigilància marítima per si es produeix alguna entrada més.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento