Comunitat Valenciana

Detinguts per presumptes maltractaments els pares d'una xiqueta d'un mes ingressada en La Fe de València

  • Agents de la Policia Nacional han detingut com a presumptes autors de maltractaments en l'àmbit familiar els pares d'una xiqueta que es troba ingressada en la UCI Pediàtrica de l'Hospital La Fe de València en coma induït, segons han confirmat a Europa Press fonts de la Prefectura Superior de Policia.
Hospital La Fe de València
Hospital La Fe de València
GVA
Hospital La Fe de València

La xiqueta, que presenta hematomes en tots dos costats de la cara en diferents estadis i fractura cranial, es troba ingressada en la UCI Pediàtrica del centre hospitalari des de dimarts passat, segons les mateixes fonts.

Els pares, de 28 anys i nacionalitat espanyola, van ser arrestats el dijous al matí per la Policia per presumptes maltractaments en l'àmbit familiar.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), el Jutjat d'Instrucció número 4 de València ha obert una causa per a determinar l'origen de les lesions del nadó i està a l'espera de rebre els informes forenses per a determinar si els pares van tindre alguna participació en els fets.

Tots dos progenitors van ser detinguts i van passar a disposició judicial divendres passat. Després de prendre'ls declaració, el jutge, en funcions de guàrdia i de conformitat amb el criteri de la Fiscalia, va acordar la seua llibertat provisional, segons el TSJCV.

No obstant açò, i a l'espera del que determinen els informes forenses, va adoptar una mesura cautelar consistent en un orde d'allunyament per a protegir el menor. Segons ha informat Levante-EMV, la mesura d'allunyament fixada és de 200 metres. El magistrat s'ha inhibit de les diligències en favor dels Jutjats de Torrent, que són els competents per a prosseguir la investigació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento