Comunitat Valenciana

Dos dones evacuades d'un incendi a Burjassot, una d'elles del balcó en el qual s'havia refugiat

  • Agents de la Policia Local i Nacional de Burjassot (València) han rescatat en la matinada d'aquest dimarts una dona que s'havia refugiat en un balcó per a fugir del foc declarat en una vivenda de la localitat, segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers, els efectius dels quals han evacuat una altra dona de 87 anys que habitava en el pis superior.
Vivenda afectada
Vivenda afectada
CONSORCIO BOMBEROS VALENCIA
Vivenda afectada

Així mateix, els bombers ha rescatat un gos que hi havia en l'interior de la casa afectada. El foc s'ha declarat sobre les 5.13 hores d'aquest dimarts en una vivenda del carrer Maestro López de Burjassot, segons l'avís rebut pel Consorci.

Policia Local i Nacional han ajudat a baixar al carrer a una dona que s'havia refugiat en un balcó fugint del foc, les causes del qual no s'han precisat.

Fins al lloc dels fets s'han mobilitzat efectius dels parcs de Burjassot i Paterna, que han extingit les flames, originades en el menjador i han rescatat un gos que estava en la vivenda i evacuat a una anciana de 87 anys del pis superior, afectat pel fum.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento