Comunitat Valenciana

Santa Pola entregarà la seua insígnia de plata a la tripulació del pesquer 'Nuestra Madre Loreto'

  • L'Ajuntament de Santa Pola (Alacant) ha decidit reconéixer la tasca "humanitària i solidària" dels 13 mariners de l'embarcació santapolera 'Nuestra Madre Loreto' amb el rescat de 12 persones en aigües líbies, i concedir-los la insígnia de plata de la Vila de Santa Pola.
Pesquer 'Nuestra Madre Loreto' a Malta
Pesquer 'Nuestra Madre Loreto' a Malta
PROACTIVA OPEN ARMS / TWITTER
Pesquer 'Nuestra Madre Loreto' a Malta

En un comunicat, el consistori de Santa Pola ha destacat la "impecable tasca" que ha demostrat la tripulació amb el rescat dels 12 migrants, especialment ha posat en valor la figura del patró de l'embarcació, Pascual Durá Irles.

"Aquest acte humanitari, en el qual la tripulació ha demostrat la seua solidaritat per damunt dels propis interessos, ha omplert d'orgull tota la ciutadania i l'Ajuntament de Santa Pola, com a màxim representant local de tot el poble de Santa Pola vol reconéixer la tasca humanitària i solidària de tots i cadascun dels 13 mariners de l'embarcació", destaquen.

Per açò, s'ha decidit reconéixer la seua tasca i concedir, en una acte institucional, a cadascun dels tretze tripulants de 'Nuestra Madre Loreto', la insígnia de plata de la Vila de Santa Pola, així com "distingir a l'embarcació fent-li entrega d'un pergamí en reconeixement per la tasca humanitària realitzada".

Així mateix, el consistori sol·licitarà a l'Executiu valencià que es concedisca l'Alta Distinció de la Generalitat a la tripulació de 'Nuestra Madre Loreto' pel rescat humanitari dels 12 migrants i al Govern d'Espanya, que se'ls concedisca la Medalla al Mèrit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento