Comunitat Valenciana

Detingut per agredir la parella després de mediar ella en una discussió que ell mantenia sobre masclisme

  • Agents de la Policia Local de València han detingut un home de 37 anys que, presumptament, va tirar al terra la seua parella i la va colpejar al rostre i al muscle perquè ella va tractar de mediar en una discussió sobre masclisme que ell mantenia amb una amiga en comú.
Dos agents de la Policia Local per València
Dos agents de la Policia Local per València
PL - Arxiu - Archivo
Dos agents de la Policia Local per València

Els fets van ocórrer cap a les 23.40 hores de diumenge, quan la Policia Local va rebre una telefonada que alertava que un home estava agredint una dona al carrer Sant Vicent, segons han informat les forces de seguretat en un comunicat.

Els efectius es van desplaçar al lloc, on van trobar l'ara detingut. La víctima, una dona de 40 anys, va explicar als policies que, mentre es trobava amb la seua actual parella, ell havia discutit amb una amiga per "temes masclistes". Ella va intentar mediar entre tots dos i l'home li va propinar una forta espenta que la va tirar al terra. També la va colpejar al muscle dret i a la part esquerra del rostre, per la qual cosa va ser traslladada a un centre mèdic.

Al seu torn, l'ara detingut va reconéixer haver mantingut una forta discussió amb la seua parella. L'amiga en comú també va confirmar als agents la discussió. Per tot açò, els agents van detindre l'home com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento