Comunitat Valenciana

Ábalos anuncia la construcció "immediata" de 525 vivendes a València

  • La mesura forma part del 'Pla 20.000 vivendes en lloguer assequible' impulsat a escala nacional.
  • Totes les vivendes que es construiran aniran destinades a lloguer social, segons el Govern central.
Imatge d'arxiu d'una vivenda protegida
Imatge d'arxiu d'una vivenda protegida
GVA
Imatge d'arxiu d'una vivenda protegida

El ministre de Foment, José Luis Ábalos, ha anunciat aquest dijous a València la posada en marxa a nivell nacional del 'Pla 20.000 vivendes en lloguer assequible' amb l'inici de la construcció "immediata" d'un total de 525 vivendes protegides a la Comunitat Valenciana, en la ciutat de València.

En concret, 375 vivendes estaran situades en el Parque y Maestranza de Artillería -dins d'un projecte de vivendes en marxa- i altres 150 en el Parc Central d'Enginyers de València, on també hi ha activa una operació immobiliària. Totes aniran destinades a lloguer social.

Així ho ha avançat Ábalos a preguntes dels periodistes després de presidir la reunió del jurat del premi de convivència de la Fundació Professor Manuel Broseta, després de recordar que el Ministeri de Foment ha transferit a Sepes 21,5 milions d'euros per a iniciar la construcció de més de 5.300 vivendes en el conjunt d'Espanya i donar així el major impuls possible al pla.

El projecte es concretarà amb la firma d'un conveni entre la secretària general de Vivenda, Helena Beunza; el director de l'Entitat Pública Empresarial de Sòl (Sepes), Alejandro Soler, i el regidor d'Urbanisme de València, Vicent Sarrià, després del que Foment confia que el procés arranque "en un parell de setmanes".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento