Comunitat Valenciana

Detingut un cinqué home per la desaparició de Nuria Ester Escalante a Eivissa

  • La Guàrdia Civil ha confirmat la detenció d'un cinqué home per la seua presumpta relació amb la desaparició de l'alacantina Nuria Ester Escalante. Segons ha informat l'Institut Armat, aquest últim detingut també passarà aquest dijous a la disposició del jutge.

També els quatre detinguts dilluns passat passaran aquest dijous a disposició judicial, després de ser detinguts dilluns passat a la nit.

Els agents han registrat al llarg de la setmana diverses zones de Sant Antoni com a cases abandonades i pous. La Guàrdia Civil va informar recentment a Europa Press que les investigacions s'estaven centrant a l'entorn de la dona en l'Illa. Els detinguts són tots estrangers.

La investigació es troba baix secret sumarial, encara que des de la Guàrdia Civil van explicar que a l'inici "les investigacions anaven en una direcció i ara en una altra", ja que tot apunta al fet que la dona no ha desaparegut de "manera voluntària".

Nuria Ester Escalante, de 52 anys, està en parador ignorat des del passat 31 d'octubre. Dies abans havia arribat a Eivissa des d'Alacant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento