Puig demana a tots els partits "clau" per a aprovar els PGE que "pensen en els ciutadans"
Puig demana a tots els partits "clau" per a aprovar els PGE que "pensen en els ciutadans" I.CABALLER/CORST VALENCIANES

En la sessió de control en Les Corts, Puig ha assenyalat que fins a on ell sap el Govern està treballant per a aconseguir el màxim suport possible als pressupostos i ha demanat als grups que "pensen en els ciutadans i no en termes partidistes".

Ha reclamat posar per davant l'interés de la gent perquè també per als ciutadans de Catalunya, ha precisat, "seria millor que haguera pressupostos i pujara el salari mínim", per exemple, al mateix temps que ha indicat que "per descomptat" tots els partits tenen legitimitat per a realitzar les seues reivindicacions.

El portaveu de Podem, Antonio Estañ, li havia preguntat si creu que el Govern està fent "tot el possible per a aprovar els pressupostos" perquè "independentment de la responsabilitat o la falta d'ella d'altres partits, el Govern no pareix moure's".

També ha defès la necessitat, en clau valenciana, de seguir treballant fins al final de la legislatura i ha recordat alguns compromisos pendents "que se'n van allargant" com la recuperació del departament de salut de Dénia o la superació del model actual de diputacions, ha dit.

Consulta aquí más noticias de València.