La Guàrdia Civil abat un pit bull que va entrar en una finca de Crevillent i va matar un gos
La Guàrdia Civil abat un pit bull que va entrar en una finca de Crevillent i va matar un gos Guardia Civil

havia iniciat un atac en el moment en què s'acostaven.

La trobada entre tots dos animals va derivar en una baralla "brutal". L'amo va tractar de separar els cans sense èxit, i veient l'agressivitat del gos que havia envaït la seua finca, va decidir avisar emergències, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

Quan van arribar els agents, el pit bull havia immobilitzat el braco amb la seua mandíbula, que clavava en el coll de l'altre animal, sense que ningú poguera fer res per evitar l'agonia de l'animal.

Entre agents de la Policia Local i Guàrdia Civil i un membre del Centre de Recollida d'Animals de Crevillent van tractar de tranquil·litzar l'animal durant uns minuts però no ho van aconseguir.

En tractar d'acostar-se els agents, el gos va iniciar un atac pel que van haver d'abatre l'animal d'un tir. El ca de l'amo de la finca ja havia mort per les ferides.

La Guàrdia Civil va comprovar si l'animal tenia el microxip reglamentari, per a esbrinar la seua procedència, però mancava d'ell pel que van iniciar una investigació per a trobar al seu propietari, que ha sigut localitzat aquest passat dimarts i que figura com a investigat com a presumpte autor d'un maltractament animal i s'enfronta a diverses sancions per incompliment de la normativa per a aquest tipus de races.

Consulta aquí más noticias de Alacant.