Comunitat Valenciana

Barcala avisa que no expropiarà el Monestir de la Santa Faç: "No anem a desallotjar les monges"

  • ALACANT, 29 (EUROPA PRESS)
Monestir de la Santa Faç d'Alacant
Monestir de la Santa Faç d'Alacant
AYTO
Monestir de la Santa Faç d'Alacant

L'alcalde d'Alacant, Luis Barcala, ha advertit que el consistori no desallotjarà les monges Clarisses del Monestir de la Santa Faç mentre tinguen eixa responsabilitat com a propietaris de la relíquia. "No anem a expropiar, no anem a desposseir a les monges", ha sostingut i ha precisat que, "per a tranquil·litat de tot el món", l'equip de Govern del PP no permetrà que la relíquia de la Santa Faç isca del convent.

"Vull que el tinguen clar", ha insistit, per a afegir que l'Església "alguna cosa sabrà de gestió", perquè porta funcionant "2.000 anys". Barcala ha fixat el posicionament del PP en el transcurs del ple ordinari de novembre, que se celebra aquest dijous, i durant el debat d'una moció, proposta pels grups de PSPV, Guanyar Alacant i Compromís, per a crear un comissió no permanent del ple per a revertir la propietat del monestir al consistori.

La moció ha tirat avant per 14 vots a favor dels grups proponents més la no adscrita, Nerea Belmonte; Partit Popular i Ciutadans han votat en contra, i el no adscrit, Fernando Sepulcre, s'ha abstingut.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento