Comunitat Valenciana

Detingut a Alacant per suposadament disparar contra una banda rival a Benidorm el juliol passat

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a Alacant al suposat responsable d'una organització criminal dedicada presumptament a les extorsions i venjances. El detingut va estar presumptament implicat en un tiroteig a Benidorm en el qual van ser ferides de bala tres persones el passat mes de juliol.
Dos agents traslladen al detingut
Dos agents traslladen al detingut
CNP
Dos agents traslladen al detingut

La investigació va tindre el seu inici a primers del mes de juliol, quan els agents van recaptar informació sobre una baralla greu entre dos grups en un conegut carrer de Benidorm, segons ha informa la Comissaria aquest dijous.

Segons les primeres perquisicions, la baralla es va produir entre dos grups, uns principalment d'origen de països de l'est europeu i uns altres, en la seua majoria, d'origen magrebí, i pel que sembla a causa del control de la seguretat i el tràfic d'estupefaents a la menuda en la principal zona d'oci.

La baralla va acabar amb un tiroteig en el qual van resultar ferides de bala tres persones, dos d'origen magrebí i una tercera que es tractava d'un turista d'origen irlandés; un dels ferits amb dos impactes. Totes van haver de ser assistides en l'Hospital de la Vila Joiosa.

Els agents van comprovar la seqüència dels fets i van identificar la persona que va esgrimir l'arma de foc i va efectuar diversos tirs contra els integrants del grup contrari. Presumptament era el responsable d'una organització, dedicada a les extorsions i les venjances.

Després dels fets i continuant amb la investigació, els agents van contemplar la hipòtesi que aquesta persona hauria fugit a Kósovo i després a Noruega per a evitar ser detingut per la Policia espanyola.

Després de mesos d'investigació, els agents van determinar que el presumpte autor dels fets podria haver tornat a Alacant. Fruit de les gestions, els agents van localitzar aquesta persona, que presentava un "molt significatiu" canvi d'aspecte físic i que adoptava "altes mesures de seguretat" per a no ser descobert, al punt que va arribar a canviar el color del seu cotxe.

Per tot açò, el dia 14 els agents van establir un dispositiu que va culminar amb la seua detenció, acusat presumptament de cometre un delicte de temptativa d'homicidi i pertinença a organització criminal. En el moment de la seua detenció, el presumpte autor portava entre les seues pertinences 4.600 euros en efectiu.

El detingut, de nacionalitat sèrbia i 42 anys, va ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció 3 de Benidorm, que va decretar el seu immediat ingrés a la presó. L'operació ha sigut duta a terme per agents de la UDYCO de la Brigada Provincial de Policia Judicial d'Alacant i per agents de la Brigada de Policia Judicial de Benidorm.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento