L'Audiència de Castelló condemna a 67 anys de presó un home per corrompre més de 30 menors i abusar de quatre
L'Audiència de Castelló condemna a 67 anys de presó un home per corrompre més de 30 menors i abusar de quatre Europa Press - Archivo

Amb quatre d'elles, amb les quals va arribar a quedar, va mantindre relacions sexuals per les quals va pagar entre 30 i 100 euros, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

El condemnat no podrà comunicar-se ni acostar-se a cap d'aquestes quatre víctimes d'abusos sexuals i haurà d'indemnitzar amb 20.000 euros tres d'elles, després que la quarta menor va renunciar a la compensació.

Els contactes es van produir durant l'any 2013 quan l'home, de 40 anys i nacionalitat italiana, va arribar a establir contacte amb 365 xiquetes a través de xarxes socials o aplicacions mòbils de missatgeria instantània, a les quals oferia diners o regals a canvi de mantindre relacions sexuals.

El condemnat, que s'identificava amb perfils falsos o pseudònims, va concretar cites amb més de 30 xiquetes, encara que la majoria d'elles no va acudir a la trobada. A algunes d'elles els va demanar, a més, que li enviaren fotos sense roba i a una altra li va enviar una foto de contingut sexual.

De les menors amb les quals va concertar cites, va arribar a quedar amb quatre, d'entre 14 i 16 anys, amb les quals va mantindre relacions sexuals a canvi de diners o regals com roba o telèfons mòbils. Les xiquetes, que durant les converses prèvies a les cites sexuals van manifestar a l'home els problemes econòmics pels quals estaven passant les seues respectives famílies, han necessitat tractament psicològic després de les trobades.

Consulta aquí más noticias de Castelló.