Comunitat Valenciana

Mata (PSPV), després de l'arxivament del cas màster de Montón: "No va cometre cap delicte, mai ho he dubtat"

  • El síndic del PSPV en Les Corts Valencianes, Manolo Mata, ha assegurat, després de l'arxiu de la causa del master contra l'exministra de Sanitat i exconsellera d'aquest mateix departament en la Generalitat, Carmen Montón, que "mai" ha dubtat que "no ha comès cap delicte", al mateix temps que ha considerat que va assumir una responsabilitat política amb la seua dimissió que "potser va ser innecessària".
Manolo Mata en imatge d'arxiu
Manolo Mata en imatge d'arxiu
I.CABALLER/CORTS VALENCIANES - Archivo
Manolo Mata en imatge d'arxiu

Mata s'ha pronunciat en aquests termes davant els mitjans de comunicació en els passadissos de les Corts Valencianes, preguntat per la decisió de la jutgessa d'Instrucció número 51 de Madrid, Carmen Rodríguez Medel, de decretar l'arxiu de la causa contra Carmen Montón per delictes de suborn impropi i prevaricació pel màster que va realitzar en la Universidad Rey Juan Carlos de Madrid (URJC).

Sobre aquest tema, Mata ha subratllat: "Mai ho he dubtat. Carmen Montón no ha comès cap delicte i no va fer res il·legal i va assumir una responsabilitat política que li honra moltíssim i que potser va ser innecessària, però segueix sent una qualificada militant del PSPV".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento