Suspés el juí per "vulneració de drets" en els servicis mínims de la vaga d'associats de la UV
Suspés el juí per "vulneració de drets" en els servicis mínims de la vaga d'associats de la UV ASSEMBLEA PDI ASSOCIAT UV - Archivo

Així ho assegura, en un comunicat, la Plataforma del PDI associat d'aquesta institució acadèmica, que atribueix l'ajornament al fet que la Universitat ha enviat la documentació requerida "només en l'últim moment per a generar indefensió als demandants". En la mateixa línia, apunten que, "a preguntes bàsiques sobre el control de la vaga i valoració dels servicis mínims, l'equip jurídic de la UV contesta l'última nit".

Per això, segons la plataforma, "la jutgessa ha ajornat el juí per al 27 de maig, tot i l'oposició de la representació de la UV".

El col·lectiu de docents lamenta que la Universitat els tinga "acostumats a posar tot tipus de obstacles" per "posar en evidència les seues vergonyes" i exigir els drets que els "corresponen".

"L'equip de la rectora, Mavi Mestre, que manca d'empatia, s'obstina a no negociar res amb la plataforma i s'instal·la permanentment en la conflictivitat. Nosaltres, en canvi, sempre hem estat oberts al diàleg i a la negociació", conclouen.

D'altra banda, des del col·lectiu han recordat que han decidit desconvocar la vaga programada per a les jornades de hui i demà dijous per estar en campanya electoral de les eleccions sindicals del 4 de desembre a la qual concorreran com a agrupació de treballadors. També han recalcat que la universitat els està "pressionant" i no tenen "tot el dia ni els diners per a estar als jutjats".

Consulta aquí más noticias de València.