Comunitat Valenciana

Quatre homes estrangers, detinguts per la seua presumpta relació amb la desaparició de Nuria Ester Escalante a Eivissa

  • La Guàrdia Civil ha confirmat la detenció de quatre homes, estrangers, presumptament relacionats amb la desaparició de l'alacantina Nuria Ester Escalante a Eivissa. Les detencions, segons ha informat a Europa Press l'Institut armat, van tindre lloc aquest dilluns "a última hora".
Guàrdia Civil
Guàrdia Civil
GUARDIA CIVIL/ARCHIVO
Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil no ha precisat si els detinguts coneixen a aquesta dona. Els agents van registrar aquest dilluns zones de Sant Antoni com cases abandonades i pous, encara que no s'han trobat pistes relacionades amb el succés. Aquest dimarts, tornaran a registrar-se diverses zones, segons ha explicat la Guàrdia Civil.

La Guàrdia Civil va informar recentment a Europa Press que les investigacions s'estaven centrant a l'entorn de la dona en l'Illa.

Les perquisicions es troben baix secret sumarial, encara que des de la Guàrdia Civil van explicar que a l'inici "les investigacions anaven en una direcció i ara en una altra", ja que tot apunta al fet que la dona no ha desaparegut de "manera voluntària".

Nuria Ester Escalante, de 52 anys, està en parador ignorat des del passat 31 d'octubre. Dies abans havia arribat a Eivissa des d'Alacant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento