Comunitat Valenciana

Apareixen pintades d'ultradreta en una oficina d'Estrangeria de València

  • L'oficina d'Estrangeria del carrer Motilla del Palancar de València ha clarejat aquest divendres amb pintades de caràcter ultradretà, amb símbols nazis al costat de les proclames 'Viva España' i 'Vota a VOX'.
Pintades ultradretans en una oficina d'Estrangeria de València
Pintades ultradretans en una oficina d'Estrangeria de València
DELEGACIÓN DEL GOBIERNO
Pintades ultradretans en una oficina d'Estrangeria de València

Així ho ha confirmat el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, que a preguntes dels periodistes ha manifestat el seu rebuig als grafits per estar "en un lloc i amb una determinada simbologia que per descomptat no ajuda la convivència".

Fulgencio ha recalcat que les pintades tenen "algunes que per descomptat no podem compartir en la conjuntura en la qual estan formades, amb crides a una formació política del sector més allunyat del centre per la dreta, a VOX".

"El Govern va a ser radicalment taxatiu en aquests aspectes", ha asseverat el delegat, i ha reivindicat que "aquesta és una societat oberta i receptiva".

I ha emfatitzat: "Som els fills dels emigrants, i hui rebem emigració i no anem a tolerar que en la via pública i en les institucions del Govern es mantinguen aquest tipus d'expressions que van contra qualsevol principi de convivència i de govern democràtic".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento