Comunitat Valenciana

Puig sobre la disputa entre ERC i Borrell en el Congrés: "Aquest país necessita diàleg, no estridència i radicalitat"

  • El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha indicat aquest dimecres, en ser preguntat per l'enfrontament en el Congrés entre diputats d'ERC i el ministre d'Afers exteriors, Josep Borrell, i per la suposada escopinyada que un d'ells hauria llançat al membre de l'executiu, que no ha vist les imatges "però qualsevol cosa que tinga a veure amb la crispació i ruptura del diàleg és extraordinàriament negativa". "Crec que que aquest país necessita raó i diàleg, no estridència i radicalitat", ha agregat.
El president de la Comunitat Valenciana, Ximo Puig, en imatge d'arxiu
El president de la Comunitat Valenciana, Ximo Puig, en imatge d'arxiu
Oscar del Pozo - Europa Press - Archivo
El president de la Comunitat Valenciana, Ximo Puig, en imatge d'arxiu

Així s'ha pronunciat en declaracions als mitjans, després de participar en l'homenatge a l'exministre Ernest Lluch, assassinat per ETA fa 18 anys.

Ximo Puig ha lamentat que aquest "no és el camí per a millorar la vida dels ciutadans, dels catalans ni de cap lloc d'Espanya". "El normal és, amb la paraula, debatre i, per descomptat, cadascun representar allò que deu, però sense diàleg no hi ha política", ha advertit.

"En aquests moments i sempre, sense diàleg no hi ha democràcia. Per tant, tothom ha de saber que no té la raó absoluta i que a través del diàleg cal acostar posicions i construir un projecte on totes les persones puguen viure i tindre els seus propis projectes de vida", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento