Comunitat Valenciana

Mercadona inverteix sis milions d'euros en els seus dos nous supermercats eficients a Castelló

  • Mercadona ha invertit sis milions d'euros per a implantar els seus dos primers supermercats eficients a la ciutat de Castelló, que obriran el pròxim 29 de novembre, segons ha informat la cadena en un comunicat.
Línia de caixes de Mercadona
Línia de caixes de Mercadona
MERCADONA
Línia de caixes de Mercadona

Es tracta de les seues dos primeres botigues amb el nou model eficient a la ciutat, un nou concepte de supermercat que presenta novetats en totes les seccions i millores tant a nivell mediambiental, com a tecnològic i de servici, amb l'objectiu d'"optimitzar l'experiència total de compra dels seus clients".

La reforma del supermercat situat al Grau de Castelló -a l'avinguda Ferrandis Salvador- ha suposat una inversió de 3,3 milions d'euros i la participació de 20 proveïdors d'obres. D'altra banda, la construcció d'un nou supermercat situat dins del centre comercial Estepark ha suposat la inversió de 2,7 milions d'euros i la participació d'altres 35 proveïdors d'obres.

L'obertura de l'establiment al centre comercial Estepark, avinguda Enrique Gimeno número 101, suposarà el tancament del seu altre supermercat més proper, a l'avinguda Tàrrega Monteblanco.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento