Roig inverteix en el primer emprenedor a cobrir el cicle de Marina d'empreses
Roig inverteix en el primer emprenedor a cobrir el cicle de Marina d'empreses LANZADERA

Angels Capital, la societat d'inversió creada per Juan Roig, ha decidit invertir en Airhopping, el buscador de vols del primer emprenedor que ha cobert de forma completa el cicle de Marina d'empreses, ja que el seu CEO, Carlos Montesinos, es va graduar en EDEM, va llançar el seu projecte en Lanzadera al costat del seu soci Gonzalo Ortega i ara ho consolida de la mà d'Angels.

Segons ha informat Angels en un comunicat, aquest buscador de vols permet enllaçar diverses destinacions en un mateix viatge a un preu reduït, ja està disponible per a viatjar a Europa i Amèrica i prompte ho estarà per a Àsia. D'aquesta manera, l'startup valenciana ofereix la possibilitat de viure l'experiència de viatjar a múltiples destinacions a un preu més econòmic que el tren combinant entre dos i quatre vols, a d'altres llocs escollits.

El viatger tria les rutes amb un clic en un buscador desenvolupat per l'equip d'aquesta jove empresa, fundada per Carlos Montesinos i el seu soci, Gonzalo Ortega. Aquesta iniciativa va nàixer fa dos anys com a projecte de final del Grau ADE per a Emprenedors que Carlos va estudiar en EDEM Escola d'Empresaris, posteriorment ha sigut covat en el programa Campus de l'acceleradora de startups Lanzadera i ara rep un nou impuls amb la decisió d'Angels de participar en el seu accionariat.

L'aposta de la societat d'inversió de capital privat permetrà, gràcies a una aportació directa de 271.000 euros, contribuir al creixement d'aquesta proposta de negoci, que ampliarà la seua oferta a noves destinacions i més aeroports d'origen. Actualment permet volar a ciutats d'Europa i Amèrica des de Madrid, Barcelona, València, Alacant, Màlaga, Mallorca i Porto.

Airhopping és la dotzena startup en la qual participa Angels, la inversió viva de la qual en projectes ronda ja els 13 milions d'euros. Aquestes startups ja han generat directament més de 900 ocupacions. L'aportació de capital "no és més que una ferramenta al servici dels somnis dels emprenedors i de la creació de riquesa i dinamització econòmica de la societat d'inversió que s'emmarca en aquest pol d'emprenedoria", segons subratllen des de Marina d'empreses, l'equip dels quals ha expresat la seua satisfacció "en veure com Carlos Montesinos ha coronat tot el cicle de creació d'empreses a partir de recolzar el talent".

30.000 vols diaris

"Volia visitar diferents ciutats europees amb avió, fer un interrail amb ales", ha explicat l'emprenedor, que ha apuntat que aleshores es va adonar de la complexitat de buscar les millors combinacions entre els 30.000 vols diaris que hi ha sols a Europa.

"A través d'un algoritme, Airhopping és capaç de recomanar quines destinacions són més barates i en quin orde visitar-les, per a així aconseguir ajuntar tots eixos vols de 20 o 30 euros en un mateix viatge", explica Montesinos. Són ja més de 10.000 persones les que han volat amb plans de viatge configurats per Airhopping des de la seua fundació en 2016.

Consulta aquí más noticias de València.