Comunitat Valenciana

El DOGV publica l'adjudicació del contracte per a la redacció del pla director de l'antiga Fe

  • El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat aquest dilluns l'adjudicació i formalització del contracte delConcurs d'idees per a la redacció d'un pla director d'infraestructures i pla especial urbanístic dels nous servicis de l'Espai Sanitari Campanar Ernest-Lluch, l'antiga Fe, que va guanyar l'estudi de l'arquitecte Ignacio Carbonell Cantí.
Hospital La Fe En Campanar
Hospital La Fe En Campanar
Europa Press - Archivo
Hospital La Fe En Campanar

L'import de de adjudicació del projecte ascendeix a 300.000 euros.

projecte de l'estudi de l'arquitecte Ignacio Carbonell Cantí ha guanyat el concurs d'idees de l'Espai Sanitari Campanar Ernest-Lluch per les distribucions interiors de cadascun dels edificis que albergarà l'antiga Fe i el seu major ajust a les necessitats de cadascun d'ells, així com pel disseny del parc de la salut i dels espais exteriors lliures d'edificació del recinte.

Així, el jurat del concurs va valorar el valor conceptual arquitectònic de la proposta, a més de la viabilitat econòmica de la proposta, la seua integració a l'entorn de la ciutat i en el paisatge urbà immediat, la flexibilitat dels edificis, l'eficiència energètica, la sostenibilitat ambiental i la distribució de l'aparcament subterrani i dels seus accessos.

En aquest espai està previst un hospital de crònics i llarga estada, un centre de rehabilitació integral ambulatori, un centre de trobada de pacients de salut mental, quatre hospitals de dia per a l'atenció de trastorns mentals, un centre d'estudis en salut i gènere, una escola de salut, una casa del pacient i l'ampliació de l'aparcament subterrani. En l'exterior es contempla un parc urbà que connectarà l'espai entre totes les àrea.

A més de les infraestructures que s'han inclòs en el concurs d'idees, l'Espai Sanitari Campanar compta amb altres infraestructures que en aquests moments es troben en tràmit administratiu.

D'aquesta manera, aquest espai comptarà amb el centre de salut 'Campanar II' que tindrà servici d'urgències les 24 hores, i oferirà cobertura a les zones de Campanar, Tendetes i El Calvari. Així mateix, comptarà amb el Centre d'Especialitats d'alta Resolució 'Campanar' que serà l'únic amb radiologia, TAC, ressonància magnètica i Cirurgia Major Ambulatòria.

Així, els veïns d'aquesta zona disposaran de consultes d'especialitats, rehabilitació, salut sexual, salut mental, garbellament de càncer de mama, radiologia, endoscòpies, un PAS, cirurgia menor i major ambulatòria.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento