Comunitat Valenciana

Puig respondrà en Les Corts a preguntes sobre economia i la "falta de solucions" al problema de finançament

  • El president de la Generalitat, Ximo Puig, respondrà en Les Corts en la pròxima sessió de control a preguntes sobre economia i la "falta de solucions" dels diferents governs centrals al problema valencià per l'infrafinançament.
Puig en la tribuna de les Corts en imatge d'arxiu
Puig en la tribuna de les Corts en imatge d'arxiu
TWITTER PSPV-PSOE - Archivo
Puig en la tribuna de les Corts en imatge d'arxiu

En el cas de Podem, el síndic, Antonio Estany, preguntarà per qual és la raó "per la qual el Consell no ha acabat impulsant polítiques econòmiques clau per a un canvi de model", mentre que la portaveu de Cs, María Carmen Sánchez, li interpel·larà per si creu que el balanç de gestió del Consell en aquesta legislatura "ha donat resposta a la realitat social i econòmica de la Comunitat Valenciana".

Des de Compromís, el síndic, Fran Ferri, formularà la pregunta de com valora el Consell "la falta de solucions dels diferents governs centrals al problema valencià" de l'infrafinançament, "un any després de la històrica manifestació unitària per a un finançament just".

Finalment, la portaveu 'popular' en Les Corts, Isabel Bonig, preguntarà al president "amb quin grau d'execució pensa tancar l'actual exercici pressupostari".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento