Comunitat Valenciana

Admeten a tràmit la demanda veïnal contra l'Ajuntament d'Alacant pel 'tardeo'

  • El Jutjat del contenciós administratiu número 4 d'Alacant ha acceptat a tràmit la demanda que va interposar l'associació de veïns del centre tradicional d'Alacant, el passat mes de setembre, contra la "inactivitat" de l'Ajuntament davant les múltiples denúncies presentades per aquesta associació contra les conseqüències derivades del fenomen social conegut com 'tardeo' i que té lloc els caps de setmana en la part més cèntrica de la ciutat.

Segons la resolució del jutjat, a la qual he tingut accés Europa Press aquest divendres, la jutgessa ha decidit continuar el procediment contra el consistori per una vulneració dels Drets Fonamentals de la Persona i ha atorgat el termini de 8 dies a l'associació per a formalitzar aquesta demanda i adjuntar les pertinents proves la sustenten.

Així mateix contra la present resolució cal interposar recurs de reposició en el termini de 5 dies a comptar des del mateix dia de la notificació a les parts afectades.

ELS VEÏNS, DISPOSATS A ANAR A JUÍ

Des de l'associació de veïns del centre tradicional d'Alacant han mostrat la seua satisfacció amb aquesta resolució, i han declarat que "no temen anar a juí contra l'Ajuntament d'Alacant".

En declaracions a aquest mitjà, la seua presidenta Alcázar Moreno, ha confirmat que "arribaran fins al final després d'estar lluitant 15 anys per viure en unes condicions dignes". Al seu torn, la portaveu veïnal, ha indicat que amb aquesta acció "només estan demanant que es complisca la normativa" i insten al fet que l'Ajuntament "deixe de beneficiar els hostelers".

"S'estan saltant totes les normatives i ara ens volen vendre que van a aprovar una altra, que al final se l'acabaran saltant una altra vegada", ha declarat Moreno, qui ha recordat que igual que els hostelers tenen dret a treballar, "nosaltres tenim dret a viure dignament".

Així mateix, els veïns han recordat que el 'Tardeo' suposa una despesa important per a l'Ajuntament, atés que aquesta activitat comporta un reforç de l'apartat de neteja i recollida del fem. "se salta la normativa del soroll sempre i encara així ens costa diners als alacantins", ha afegit Alcázar Moreno.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento