Renfe ven 13.956 bitllets de l’AVE en un dia, però anul·la trens més barats

Ja està compromesa la capacitat de més de 33 combois. Usuaris denuncien que han tret altres serveis més econòmics fins a Madrid.
Primer dia de venda dels bitllets d’AVE entre Barcelona i Madrid. Ahir, només per Internet, Renfe va recollir  13.956 reserves, el que permet omplir  33 combois. El portal www.renfe.com va rebre fins a les 18 hores 84.000 visites.

Molts habituals de la línia van criticar que els obliguin a viatjar en AVE, encarint així el trajecte després d’haver anul·lat altres trens regulars.

Eliminats els regulars

El primer AVE plus de Sants a Atocha sortirà dimecres a les 06.00 h i trigarà dues hores i 38 minuts. Alguns clients que ahir acudien a les guixetes van criticar la desaparició d’altres serveis com els Alvia o els Altaria. Només es manté el nocturn Estrella Costa Brava.

El preu del viatge s’encareix quasi el doble. Per exemple, un jubilat pagava 59 1  d’anar i tornar en Alvia a Madrid i ara li costa uns 140 1.

Ahir també es va presentar el servei de càtering de l’AVE amb una gran diversitat de menús confeccionats per Jordi Cruz (1 estrella Michelín). Els usuaris han d’avisar abans si volen accedir als menjars.

El servei de tren patirà restriccions aquest cap de setmana, des de les 23.35 h de dissabte fins a les 10.35 h de diumenge i entre Sants i Plaça de Catalunya fins a les 05.00 h per obres de l’Alta Velocitat a Sants.

Sols arreglen 40 cases al Prat

Centenars de famílies del Prat de Llobregat afectades per esquerdes i altres desperfectes a causa de les obres de l’AVE van reclamar ahir garanties per a  la reparació dels 300 habitatges, que, segons ells, han quedat malmesos. Adif va comunicar-los que només pensa reparar 40 vivendes en edificis que tenen «greus danys» i que les esquerdes que no siguin prou grans no seran reparades. Els afectats consideren que la decisió de l’operadora ferroviària es discriminatòria i volen solucions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento