Comunitat Valenciana

L'Hospital de Vinaròs investiga la defunció d'una xiqueta de dos anys assistida en urgències pediàtriques

  • L'Hospital Comarcal de Vinaròs manté oberta una investigació clínica per a aclarir les circumstàncies assistencials prestades a una menor l'estat de la qual es va agreujar en la unitat d'Urgències pediàtriques del centre i va ser necessari traslladar-la al General de Castelló, on finalment va morir, segons ha informat en un comunicat. La xiqueta morta tenia dos anys, segons ha pogut saber Europa Press.
Hospital de Vinaròs
Hospital de Vinaròs
PP VINARÒS - Archivo
Hospital de Vinaròs

Segons la informació avançada per la cadena Ser, la xiqueta va ingressar en el centre hospitalari dimarts passat amb una gastroenteritis i va entrar en coma per un possible error en el subministrament de la dosi del medicament.

En un comunicat, l'hospital ha explicat que manté oberta una investigació clínica per a aclarir les "circumstàncies assistencials que han derivat en l'atenció d'urgència vital d'una pacient durant el seu ingrés en la unitat d'urgències" pediàtriques.

Fonts de l'Hospital de Vinaròs han explicat que l'"agreujament" de la situació clínica de l'pacient va fer necessari el seu trasllat a la UCI Pediàtrica de l'Hospital General Universitari de Castelló, des d'on es va notificar la defunció.

Els resultats d'aquesta investigació, juntament amb altres proves pericials, aportaran les causes d'aquesta defunció.

L'Hospital comarcal de Vinaròs s'ha posat a la disposició de la família "des del primer moment" i l'equip assistencial d'Urgències està col·laborant en la investigació clínica.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento