Puig anuncia que Castelló acollirà en 2019 el Fòrum Espanya-Japó

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha anunciat aquest dimecres que Castelló acollirà en 2019 el Fòrum Espanya-Japó, una cimera que coincideix amb l'any en què entra el vigor el Tractat Comercial entre la Unió Europea i el país asiàtic.
XIMO PUIG IMPARTEIX UNA CONFERÈNCIA
XIMO PUIG IMPARTEIX UNA CONFERÈNCIA
GENERALITAT VALENCIANA

Així ho ha afirmat el cap del Consell en l'esmorzar empresarial organitzat aquest dimarts a Castelló per Club Mediterrani i Bankia, i en el qual ha pronunciat la conferència 'L'oportunitat de Castelló'. A l'acte ha assistit també la consellera de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador.

Serà la primera vegada que aquest fòrum se celebre a la Comunitat Valenciana, en un any que Puig ha qualificat d'"extraordinàriament decisiu" per l'engegada d'aquest acord comercial, i, per al president, la capital castellonenca serà "urbs d'acostament", i una ocasió per a reforçar les relacions entre la Comunitat Valenciana i el Japó.

El president ha destacat, així mateix, la importància econòmica dels Pressupostos de la Generalitat per a 2019 per a la Comunitat i per a Castelló. En aquest sentit, ha assenyalat que la inversió prevista per a Castelló "suma 128 milions d'euros, amb el que s'incrementa un 66 per cent".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento