Comunitat Valenciana

Quatre ferits, dos greus per cremades, en l'explosió d'una fàbrica a Crevillent

  • Quatre treballadors han resultat ferits, dos d'ells de gravetat per cremada en el 60 i el 30% del cos, en una explosió registrada en una fàbrica de matalafs situada en el polígon industrial de Boch a Crevillent (Alacant). L'explosió s'ha produït sobre les 17.55 hores per raons que es desconeixen, segons ha informat la Conselleria de Sanitat i el Consorci Provincial de Bombers.

A conseqüència de l'explosió, un home de 39 anys ha sigut traslladat greu vital amb el 60% del cos cremat a l'Hospital General d'Alacant. A més, al mateix centre sanitari ha sigut traslladat un altre home de 42 anys amb el 30% del cos cremat, amb especial afecció en braços i cara.

Els altres dos treballadors han sigut derivats a l'Hospital General d'Elx. Un de 44 anys per una afectació ocular i un altre, de 37 anys, per cremades de primer i segon grau. En l'operatiu han participat dos unitats del Servici Vital Bàsic (SVB) i una unitat del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU).

El Consorci de Bombers ha destinat dos unitats, una del parc de Crevillent i una altra d'Elx, per a atendre l'explosió que ha causat poca flama, detallen des de l'organisme provincial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento