Cs titla de "presa de pèl" que À Punt puga dedicar més fons a personal i adverteix que es convertirà en Canal 9
Cs titla de "presa de pèl" que À Punt puga dedicar més fons a personal i adverteix que es convertirà en Canal 9 À PUNT - Archivo

El grup socialista i el de la coalició han aconseguit un principi d'acord per a presentar una esmena a la llei d'acompanyament per a establir una moratòria en la llei del Servici Públic de Radiodifusió i Televisió valencià que permeta aquesta mesura.

Per a la formació taronja, açò suposa "no posar límits al pressupost per a la contractació de personal en À Punt". "És una vergonya que aquests dos grups vullguen ara incomplir una llei que aprovàrem fa a penes uns mesos", ha afirmat Subiela.

De fet, el diputat de Cs ha assegurat que "aquesta maniobra demostra que el Consell no té clar quins mitjans de comunicació necessita i mereix la Comunitat Valenciana".

Ha lamentat així que "el projecte de reobertura de la nova radiotelevisió valenciana estiga fallant des del primer moment". "La ciutadania no va a entendre que PSPV i Compromís vullguen convertir À Punt en una còpia de l'antiga Canal 9 amb una plantilla sobredimensionada", ha afegit.

Consulta aquí más noticias de València.