Comunitat Valenciana

Un vigilant troba una mà en una plataforma de via en l'Estació del Nord

  • La Policia Nacional està investigant la procedència de la resta humana.
  • Portava veient-la una setmana però pensava que es tractava d'un guant.
Imatge d'arxiu de l'Estació del Nord
Imatge d'arxiu de l'Estació del Nord
Europa Press - Archivo
Imatge d'arxiu de l'Estació del Nord

Un vigilant de seguretat va trobar la passada setmana una mà en una plataforma de via de l'Estació del Nord de València, troballa de la qual va donar trasllat a la Policia Nacional, que està investigant la procedència de la resta humana.

El treballador va localitzar la mà sobre les 12.00 hores del divendres 9 de novembre, segons han confirmat aquest dimarts fonts de la Prefectura Superior de Policia. El vigilant va explicar que portava dies veient-la en la plataforma, una setmana concretament, encara que pensava que es tractava d'un guant.

En acostar-se a arreplegar-lo, va comprovar que realment era una mà humana, per la qual cosa va alertar la Policia, que s'ha fet càrrec de les investigacions per a intentar determinar a qui pertany i la seua procedència.

La Policia descarta inicialment que es tracte d'un homicidi i apunta al fet que poguera haver-se tractat d'un atropellament, en el qual aquest membre s'haguera quedat enganxat a una part del tren i posteriorment caure en la plataforma de l'estació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento