Comunitat Valenciana

La ministra de Justícia inaugura aquest dimecres un congrés sobre violència de gènere en la Universitat de València

  • La ministra de Justícia, Dolores Delgado, inaugura aquest dimecres, 7 de novembre, el congrés 'Les dones víctimes de violència de gènere com a subjectes de drets' en la Universitat de València (UV).
Roda de premsa posterior al Consell de Ministres
Roda de premsa posterior al Consell de Ministres
Eduardo Parra - Europa Press
Roda de premsa posterior al Consell de Ministres

L'esdeveniment arrancarà a les 16.30 hores en el Paranimf de l'edifici històric de la Nau de la Universitat, amb inauguració a càrrec de la rectora, Mavi Mestre, i el president de la Generalitat, Ximo Puig, al costat de la ministra, avança la institució acadèmica en un comunicat.

El congrés s'emmarca en el conveni de col·laboració entre la Universitat i la Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, relatiu a l'anàlisi de la violència exercitada sobre les dones des d'una perspectiva jurídica i de gènere.

Sota aquest prisma, les sessions comptaran amb la participació de dones amb gran trajectòria professional de diferents àmbits sectorials. Des de la seua experiència pràctica, abordaran una anàlisi crítica de la violència masclista com una de les problemàtiques socials més greus, que requereix d'un abordatge multidisciplinari i integral per a aconseguir la seua eradicació.

El congrés serà clausurat per la vicerectora d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat de la Universitat, Elena Martínez; la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, i Teresa Peramato, fiscal adscrita a la Fiscalia de Sala contra la Violència sobre la dona de la Fiscalia General de l'Estat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento