Comunitat Valenciana

La Fira de Tots Sants de Cocentaina bat rècord d'assistència

  • Més de mig milió de persones assisteixen a la 672 edició d'aquest esdeveniment.
  • Són 55.000 persones més que en 2017, tot i que l’any passat va durar un dia més.
Fira de Tots Sants de Cocentaina 2018
Fira de Tots Sants de Cocentaina 2018
FIRA DE TOTS SANTS DE COCENTAINA
Fira de Tots Sants de Cocentaina 2018

Un total de 557.922 persones han passat per la localitat alacantina de Cocentaina durant els quatre dies que ha durat la 672 edició de la Fira de Tots Sants de la localitat, una xifra que supera en 55.000 persones a l'assistència del passat any, malgrat que llavors la fira va durar un dia més.

Segons ha informat el consistori en un comunicat, els registres obtinguts varien dins d'una forqueta que va des dels 116.000 visitants (el dia que menys) fins als 159.000 (el dia de major afluència), "sense grans becs", la qual cosa han assenyalat com a "símptoma d'una major fiabilitat de les dades que, encara així, seguiran calibrant-se en els pròxims dies".

Com és habitual des de fa un parell d'anys, es va decidit mantenir el recinte firal tancat 24 hores més després de la seua finalització per a poder netejar més ràpidament els carrers.

L'alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, ha aprofitat aquest primer balanç per a "agrair a tots els treballadors i treballadores” que han contribuït perquè el poble recobre la normalitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento