Comunitat Valenciana

Five Guys, l'hamburgueseria preferida d'Obama, obri les portes del seu primer restaurant a València

  • La cadena d'hamburgueseries Five Guys, la preferida de l'expresident dels Estats Units Barack Obama, ha obert aquesta setmana el seu primer restaurant a València, en el número 5 de la cèntrica Plaça de l'Ajuntament.
Hamburguesa de Five Guys
Hamburguesa de Five Guys
FIVE GUYS
Hamburguesa de Five Guys

València és la cinquena ciutat en la qual Five Guys aposta per consolidar la seua hamburguesa feta amb ingredients frescos, sense congelar, després de les obertures en ciutats com Madrid, Barcelona, Granada i Zaragoza, segons ha informat la companyia en un comunicat.

El nou restaurant valencià es converteix en el número 13 de la companyia a Espanya i arriba dos anys després de la seua primera inauguració en el país. "Obrir a València, una terra amb tanta tradició i cultura gastronòmica, és una fita per a la nostra jove companyia. En Five Guys la majoria dels ingredients provenen de l'horta, i en aquesta terra se sap apreciar molt els productes frescos, i l'estima per la cuina. Confiem a satisfer els paladars de tots els Valencians", ha manifestat el director general de Five Guys a Espanya i Portugal, Daniel Agromayor.

El local compta amb una superfície de 460 m2 distribuïts en dos plantes i disposa d'un aforament superior a 120 persones. Amb la seua inauguració, Five Guys ha generat 60 noves ocupacions directes a València que se sumen a les més de 500 que ja ha creat a Espanya. Com és habitual, tots són amb contracte indefinit, i tenen un programa de remuneració variable, "que situa les seues condicions laborals per damunt de les mitjanes del sector", ha assegurat Agromayor.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento