Comunitat Valenciana

PSPV, Compromís i Podem pacten els Pressupostos de la Generalitat de 2019

  • Els tres partits que conformen el Botànic -PSPV, Compromís i Podem- han aconseguit aquest dimarts un acord sobre els Pressupostos de la Generalitat de 2019 i aquesta vesprada el president de la Generalitat, Ximo Puig, la vicepresidenta, Mónica Oltra, i el secretari general de la formació morada, Antonio Estañ, firmaran el pacte en un acte en el Palau de la Generalitat.
Puig, Oltra i Estañ en imatge d'arxiu
Puig, Oltra i Estañ en imatge d'arxiu
CORTS/COMPROMÍS/ARCHIVO/EUROPA PRESS
Puig, Oltra i Estañ en imatge d'arxiu

Així, les tres formacions avalen per primera vegada els comptes per al pròxim exercici, les últimes de la legislatura, prèviament a la seua presentació i entrega en Les Corts, que es produirà aquest dimecres, 31 d'octubre. S'aplana, d'aquesta manera, el camí dels pressupostos en la seua tramitació parlamentària, que es perllongarà segons el calendari previst, fins al 21 de desembre.

Representants de Podem han mantingut en les últimes setmanes diverses reunions amb les conselleries -van assenyalar que les majors dificultats s'estaven trobant en matèria de vivenda- i també membres de les tres formacions del Botànic s'han reunit per a abordar aquesta qüestió.

De fet, la comissió de seguiment del pacte es va reunir el 22 d'octubre i tant PSPV com Compromís i Podem van mostrar la predisposició a aconseguir un acord que finalment s'ha materialitzat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento