Comunitat Valenciana

Casado defèn que el PP "no té la radicalitat" de VOX i celebra que Cs "torne al centre esquerra"

  • El president del PP, Pablo Casado, ha negat que existisquen partits que es troben en l'espectre polític de la seua formació i, en aquest sentit, ha defès que els 'populars' no tenen "la radicalitat de les propostes de VOX" i, d'altra banda, ha celebrat que Cs s'haja "tornat a ressituar en el seu espai electoral original: el centre esquerra".
XXI Congrés Nacional de l'Empresa Familiar a València
XXI Congrés Nacional de l'Empresa Familiar a València
Francisco Martínez/ Europa Press
XXI Congrés Nacional de l'Empresa Familiar a València

Casado s'ha pronunciat en aquests termes a València, en un col·loqui amb empresaris, en el marc del XXI Congrés Nacional d'empresa Familiar, en el qual ha reivindicat al PP com a partit de centre dreta i ha assegurat no té "la radicalitat de les propostes que té VOX".

"Ho dic amb tot el respecte, però no som el mateix. Ells porten mes d'un lustre presentant-se a les eleccions i ha quedat molt clar que no tenen unes propostes útils per als espanyols", ha assenyalat.

Respecte a la formació que lidera Albert Rivera, ha valorat que hagen pres mesures que "els tornen a ressituar en el seu espai electoral original, que és el centre esquerra" perquè, al seu juí, era una "necessitat" que Espanya comptara amb un partit "de centre esquerra, patriòtic i constitucional" com, a més, així ho reflectia l'acta fundacional de Cs en 2008, ha recordat.

Al seu juí, aquesta decisió és "una cosa positiva" perquè "l'espai del centre esquerra havia quedat orfe per la radicalització del PSOE". "Ara és quan partits constitucionalistes podem sumar esforços perquè el que no tenia molt sentit és que estiguéssim competint amb un mateix electorat", ha assenyalat.

Casado ha demanat "optimització electoral" perquè ha indicat que "si molta gent està d'acord que el govern del PSOE, dels populistes i independentistes no és bo", la qual cosa cal fer és "aconseguir una majoria alternativa", en la qual el PP siga "la força hegemònica del centredreta liberal".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento