Comunitat Valenciana

La Guàrdia Civil auxilia una dona que va donar a llum en el seu cotxe

  • La Guàrdia Civil ha auxiliat una dona que ha donat a llum aquest dilluns al matí mentre viatjava en el seu vehicle al costat del seu marit en els voltants de la CV-35.
Cotxe de la Guàrdia Civil
Cotxe de la Guàrdia Civil
GUARDIA CIVIL
Cotxe de la Guàrdia Civil

Segons ha informat la Benemérita en un comunicat, el succés ha ocorregut entorn de les 07.30 hores, quan el Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil de València va tindre coneixement que un vehicle es trobava parat en els voltants d'aquesta via, per la qual cosa va ser enviada a aquest punt una patrulla de servici d'aquest Subsector.

Els agents van localitzar el vehicle en el quilòmetre 1 de la carretera CV-31, comprovant que en l'interior del vehicle es trobava una dona de part, acompanyada pel seu marit.

Per açò van sol·licitar la presència urgent d'una ambulància a causa que el nadó acabava de nàixer. No obstant açò, a causa de l'abundant sagnat de la mare, la patrulla va decidir acompanyar i donar escorta al vehicle facilitant el seu trasllat al més prompte possible, fins a l'Hospital La Fe de València, on la mare i el nadó van rebre assistència.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento