Comunitat Valenciana

Compromís advoca per apostar per uns mitjans de comunicació públics "potents i eficients" en els pressupostos

  • El síndic de Compromís, Fran Ferri, ha advocat aquest dijous per apostar en el pressupost de la Generalitat Valenciana per a l'exercici de 2019 per uns mitjans de comunicació públics "potents". "Des de Compromís volem uns mitjans eficients. Qui s'endeuta o malbarata se'n va al carrer, no com passava abans. Volem una televisió eficient i no uns mitjans precaris", ha remarcat.
Fran Ferri
Fran Ferri
CORTS VALENCIANES/I. CABALLER - Archivo
Fran Ferri

Ferri s'ha pronunciat en aquests termes en la sessió de control d'aquest dijous, quan formulava una pregunta al president de la Generalitat, Ximo Puig, sobre les mesures que el Consell va a implementar per a fer front a pròxims episodis de gota freda.

En aquest sentit, ha posat en valor el treball i la tasca duta a terme per À Punt, que va permetre que "els valencians conegueren el que estava passant" durant les fortes pluges de la setmana passada.

"Açò va ser possible perquè aquestes Corts van retornar als valencians un dret que alguns els van robar. Des de Compromís no vam estar d'acord quan el PP contraposava drets fonamentals com a excusa per a tancar la televisió. No es pot contraposar el dret a l'educació pública o la sanitat universal amb un altre com és el de la informació", ha indicat.

Ha destacat la importància d'uns mitjans "públics, independents i de qualitat" per a la democràcia i la seguretat i, en sentit, ha incidit en "les bones dades d'audiència" que À Punt va obtindre durant eixos dies.

"Per tot açò continuem pensant que cal apostar en el pressupost per uns mitjans públics potents. Que ningú s'enganye que des de Compromís volem uns mitjans eficients. Qui s'endeuta o malbarata se'n va al carrer, no com passava abans. Volem una televisió eficient i no uns mitjans precaris", ha remarcat.

Sobre aquest tema, Puig ha agraït la tasca que van dur a terme els mitjans de comunicació perquè les persones van rebre "la màxima informació possible" i "no van prendre decisions arriscades". "Crec que la televisió i la ràdio pública valenciana van fer un gran paper, igual que el conjunt de mitjans de comunicació de la Comunitat", ha apuntat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento