Comença a rodar l’autobús per a obrers del Vallès

Des d’ahir dues línies de bus enllacen els polígons de Montmeló, Montornès i Parets i donaran servei a 377 empreses
Ahir van entrar en funcionament les dues noves línies d’autobús que enllacen els polígons industrials de Montmeló, Montornès i Parets del Vallès. Aquests nous traçats beneficiaran els treballadors de les 377 empreses ubicades en aquestes grans àrees industrials i també els ciutadans que es vulguin desplaçar entre aquests municipis.

L’objectiu d’aquestes noves vies és, sobretot, descongestionar la xarxa viària on, en hores punta, es registren col·lapses que poden provocar fins a tres quilòmetres de retenció, segons el servei Català de Trànsit. S’han gestionat dos recorreguts circulars en dos sentits inversos, pràcticament idèntics, amb un total de vint-i-sis parades. La freqüència de pas és de, com a màxim, vint minuts i està coordinada amb els horaris de les dues estacions de rodalies.

Si aquesta connexió interurbana funciona, es podrien ampliar fins a quatre les línies d’autobusos. Una comissió de seguiment, mancomunada pels tres ajuntaments implicats, serà l’encarregada d’analitzar el procés i, en cas que sigui favorable, decidir-ne l’ampliació.

La inversió anual prevista per a aquestes dues primeres línies és de 240 mil euros, que financen a mitges la Generalitat i els tres consistoris vallesans.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento