Comunitat Valenciana

Els directors de banca i telecomunicacions són els que més cobren a la Comunitat, fins a 282.000 euros, segons Adecco

  • La banca privada i les empreses de telecomunicacions concentren els sous més alts de la Comunitat Valenciana, ja que els directors generals poden arribar a cobrar 282.000 euros bruts anuals, més un 140% de salari variable, i els directors de sistemes d'informació i telecomunicacions (CIO) fins a 246.000 i un 50% variable, respectivament.
Monedes, euros, bitllets, diners
Monedes, euros, bitllets, diners
EUROPA PRESS - Archivo
Monedes, euros, bitllets, diners

Així ho arreplega la I Guia del Mercat Laboral organitzada per Spring Professional, la firma del grup Adecco especialitzada en consultoria de selecció per a comandaments intermedis i directius, presentada aquest dimarts a València davant un centenar de directius i responsables de Recursos Humans de la regió, detalla la companyia en un comunicat.

Completen el podi de salaris els perfils de soci de despatx internacional (àrea legal), director comercial (sector assegurador), soci de despatx nacional (legal) i director (banca), respectivament. Tots perceben remuneracions que ronden entre els 220.000 i els 182.000 euros bruts anuals.

Entre 160.000 i 137.000 euros a l'any, l'informe arreplega altres perfils a la Comunitat Valenciana com el de director comercial i director mèdic, tots dos del sector 'lifescience', el 'chief technology officer' o CTO (telecomunicacions), el director de recursos humans, l'industrial (enginyeria) i el director general de construcció i immobiliària.

En la franja de 132.000 a 100.000 euros apareixen càrrecs com el de director financer o CFO (finances), el 'chief digital officer o CDO (digital), el de 'lean manufacturing' (Enginyeria), el director tècnic de construcció i immobiliària, el de transformació (finances) i el 'sales director' i 'export area director', tots dos del sector del gran consum.

Per davall de la barrera de 100.000 euros bruts anuals, entre 95.000 i 82.000 entren en l'anàlisi els llocs de responsable de subscripció (assegurances), l''e-commerce manager' (digital), els dos màxims responsables del sector logístic, el director de 'supply chain' i el de compres, el responsable de Recursos Humans i els directors comercials i d'expansió del sector 'retail'.

Finalment, amb salaris de 58.000 i 53.000 euros bruts anuals, respectivament, les dos figures millor pagades del turisme i l'hoteleria a la Comunitat Valenciana: els directors d'hotel i els directors comercials o 'sales managers'.

Per a realitzar aquest estudi s'han analitzat 520 posicions procedents dels 14 sectors econòmics més rellevants del mercat de treball de la regió: banca, construcció i immobiliària, digital i 'e-commerce', finances, gran consum, hoteleria i turisme, enginyeria, IT&Telco, legal, 'lifescience', logística, assegurances, recursos humans i 'retail'. L'objectiu, crear una radiografia del mercat de selecció de la Comunitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento