Comunitat Valenciana

Juan Ramón Adsuara presidirà la gestora del PP de la província de València

  • Rubén Moreno deixa el càrrec per a centrar-se en la seua tasca com a diputat en el Congrés.
  • Antonio Clemente abandonarà el seu càrrec en la gestora per a centrar la seua activitat en el Senat.
  • Segons Bonig els noms "estan totalment consensuats entre la direcció nacional i regional".
Adsuara ha desgranado las novedades de la ponencia social
Adsuara ha desgranado las novedades de la ponencia social
PPCV
Adsuara ha desgranado las novedades de la ponencia social

L'alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara, serà el president de la gestora del PP de la província de València en substitució del diputat nacional Rubén Moreno, segons han informat a Europa Press fonts del partit.

Adsuara rellevarà així Moreno en un càrrec que va ocupar al juny de 2017 i deixa ara per a centrar-se en la seua tasca com a diputat en el Congrés. Així mateix, el senador valencià Antonio Clemente abandonarà el seu càrrec en la gestora per a centrar la seua activitat en el Senat.

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha indicat aquest mateix matí -sense voler donar els noms dels substituts "per respecte", a l'espera del Comité Executiu Regional de la vesprada, a la qual acudirà el subsecretari d'Organització del PP, Javier Maroto- que els nous noms de la gestora "estan totalment consensuats entre la direcció nacional i regional", entre el propi Maroto i ella mateixa.

No obstant açò, ha volgut fer un reconeixement de Moreno i Clemente, que "han fet una tasca fantàstica, que han apaivagat, han fet una tasca de transició molt important, una tasca de gestió administrativa interna que era fonamental en el PP de la província de València".

"Era una decisió que ja es venia meditant, sobretot per part de Moreno, de dedicar-se en cos i ànima al Congrés i Clemente al Senat, i gent que estiga ací, sobre el territori s'ocupe de cara a unes eleccions tan renyides i tan importants com 2019", ha dit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento