Comunitat Valenciana

El temporal obliga a tancar parcialment el port de Castelló, mentre que Valenciaport treballa "amb normalitat"

  • El temporal de pluges ha obligat aquest divendres a tancar parcialment el port de Castelló, mentre que el de València treballa "amb normalitat" i durant el matí no ha registrat retencions en les seues entrades, segons han informat tots dos recintes portuaris a través dels seus comptes de Twitter.

En concret, les instal·lacions portuàries de Castelló, a les 9.50 hores i atenent la informació del pràctic de guàrdia i els criteris de seguretat de Capitania Marítima, ha procedit a establir la condició Bravo, és a dir, que ha parat parcialment la seua activitat.

De fet, aquest dijous, el recinte ja va haver de parar tota la seua activitat com a conseqüència de la gota freda. Així, a les 16.30 hores es va declarar la condició Charlie, que suposava tancar totalment les instal·lacions.

En canvi, en les terminals de Valenciaport "es treballa amb normalitat" i no s'ha hagut de parar l'activitat. Tampoc el port ha registrat retencions en les seues entrades a primera hora del matí, segons ha informat l'Autoritat Portuària de València (APV).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento