Comunitat Valenciana

La Guàrdia Civil desallotja 80 persones en la província de Castelló

  • La Guàrdia Civil ha realitzat nombrosos auxilis i el desallotjament d'unes 80 persones en la província de Castelló a causa de les pluges. Així, es van desallotjar 31 persones del càmping 'Monmar' de Moncofa, que van ser traslladades al poliesportiu de la localitat, i de 50 persones en la zona 'Sant Gregori' de Borriana, resituades en el poliesportiu Sant Blai d'aquesta població, així com altres dos persones en la zona 'Rapoll' de Moncofa per amenaça d'aigua en el seu domicili.

Així ho ha informat l'institut armat en un comunicat, en el qual ha explicat que ha activat un dispositiu extraordinari de servici orientat a informar i auxiliar les persones i els usuaris de vehicles que pogueren precisar qualsevol tipus d'assistència.

Els agents han auxiliat un vehicle accidentat amb pedres en la Urbanització Edison de Peníscola, així com un turisme atrapat per bassa d'aigua en la urbanització 'Les Palmeres' de Peníscola, rescatant la seua usuària. A més, han prestat ajuda a 7 vehicles atrapats per bassa d'aigua en l'N-340 en la població de La Llosa.

La Guàrdia Civil també ha auxiliat tres persones en el Camí del Cabeçol d'Almenara, on l'aigua amenaçava la seua casa; i han prestat ajuda en el carrer Els Camps de la localitat d'Alcossebre, on s'han rescatat 2 persones en pujar el nivell d'aigua en la seua vivenda, una de les quals ha necessitat ser traslladada al Centre de Salut en patir un atac d'ansietat.

Finalment, s'ha auxiliat a Alcalà de Xivert dos persones en pujar el nivell de l'aigua en la seua vivenda; una dona en la Ribera de Cabanes per pujada de nivell de l'aigua en la seua residència; i un conductor que ha avisat que es trobava en un camp de tarongers afectat per creixent i ràpida pujada del nivell d'aigua, el qual ha sigut localitzat per una patrulla en el Camí Abellers de Peníscola.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento