Mazoni encapçala el Triple Acústic Festival, una nit de tres grans solistes a la sala Apolo

  • El cantant recupera temes amagats de la seva discografia al recopilatori digital 'Cançons robades'.
  • Completen la programació d'aquest festival Jordi Lanuza i L'Espiadimonis, el nou projecte de Carles Dordella.
Mazoni.
Mazoni.
ARXIU
Mazoni.

Mazoni és cap de cartell del Triple Acústic Festival de la sala Apolo aquest divendres, juntament amb Jordi Lanuza i L'espiadimonis. Mazoni, autor de clàssics del pop en català com Eufòria, No tinc temps o A.I.L.O.D.I.U. recupera temes amagats de la seva discografia al recopilatori digital Cançons robades, que arriba després del disc acústic Carn, os i tot inclòs.

L'ànima del grup barceloní Inspira, Jordi Lanuza, aparca momentàniament el seu projecte principal per presentar un grapat de cançons en primera persona en el seu primer disc en solitari, Com a casa, amb la producció de Pau Vallvé. Les melodies les farà acompanyar avui en viu només d'una guitarra acústica.

La nit musical la completarà L'Espiadimonis, la nova aventura de Carles Dordella, ex baixista i ex vocalista de Les Philippes. Enguany ha editat el seu primer disc com a solista, Estimar la vida o témer la mort.

Aquest ha nascut, en paraules de Dordella, «amb la determinació de cantar a l'amor, com tota la música pop, i també una mica a la lluita, com el bon folk».

Sala Apolo. Nou de la Rambla, 113. Avui divendres 19 d'octubre a les 20 hores. Preu: 10 i 12 euros. sala-apolo.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento