Comunitat Valenciana

Sva-ters diu adéu als escenaris després de 20 anys de carrera

  • S'acomiadaran del públic el 27 d'octubre a partir de les 21.30 h. en un concert al seu poble, Alcàsser.
  • En el recital participaran diverses bandes, entre les quals destaca Bajoqueta Rock.
Sva-ters
Sva-ters
BABEL PRODUCCIONS
Sva-ters

Sva-ters, considerada una de les formacions pioneres de la música en valencià i nascuda en els anys 90, s'acomiadarà dels escenaris amb un concert a Alcàsser (València), la seua localitat d'origen. El directe tindrà lloc en el camp de futbol del Pla el pròxim 27 d'octubre a partir de les 21.30 hores i l'entrada serà gratuïta.

La banda d'Alcàsser s'acomiada així "a casa, entre la seua gent i envoltada dels seus amics, que aniran pujant a l'escenari per a col·laborar durant el xou". Artistes de formacions com Rapsodes, Funkiwis, Vòltor, Colla Guirigall, Mediterranean Roots, Tobal Rentero o Jacint Hérnandes formaran part d'aquest espectacle.

Comptaran també per a l'ocasió amb una de les bandes referents per a ells i "grans amics", Bajoqueta Rock. A més, obrirà la nit Miquel Gil, acompanyat d'alguns membres d'Sva-ters que han format part de la seua formació durant molts anys. Per a tancar la festa, DJ Macondo "farà passar una bona estona als assistents amb una selecció de les millors cançons per l'ocasió".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento