Trobats i entrevistats al pont de marina

Joan Berbegal Jubilat, 71 anys

«La plaça Gaudí fa pena, està abandonada». «Aquí hi ha un piló de formigó tirat a terra i envoltat de tanques. He estat un mes fora i quan he tornat he vist que continuava a terra. A més a més, visc a l’avinguda Gaudí i  la plaça Gaudí fa pena. Està abandonada. Per no parlar de la Sagrada Família... L’alcalde és un dictador que no consulta mai als veïns».

David Lòpez. Construcción, 30 años

«Me han operado tres veces. Me siento inútil». «Llevo de baja 20 meses.  Me rompí el ligamento cruzado en la obra y me han tenido que operar tres veces. Tengo que pasar por un tribunal médico. Me han dejado pendiente de incapacidad. Ahora no cobro lo mismo y en casa se nota; antes podía hacer deporte… psicológicamente no tiene precio. Me siento inútil».

Adrià Pallás Estudiant Dret, 19 anys

«Anem dues hores al dia a classe». «Amb la Declaració de Bolonya fem 20 hores de cada assignatura en tot el trimestre, quan abans se’n feien 100. Tot ho hem de fer a casa. La gràcia de la Universitat són les classes i ara només anem dues hores al dia. A mi no m’agrada, però la gent a la que no li agrada venir a classe o treballa hi està d’acord».

Gloria Vulart Jubilada, 61 años

«Mi primera opción ahora es la bicicleta». «Soy usuaria del Bicing. Me apunté de las primeras y me encanta, aunque a veces están estropeadas o el parking lleno. Mi primera opción ahora es la bici. Voy más rápido, es más ecológico y, además, me da sensación de libertad. Ahora me voy en bici a la piscina, pero luego vuelvo en bus porque salgo cansada».

Cristina Puig Professora llengua, 41 anys

«Els nens necessiten missatges curts i acció». «Perquè als alumnes els hi arribi el missatge has de fer servir uns mitjans que tinguin un gran impacte visual. La comunicació no verbal és molt important. El llibre per si sol no serveix.  Si vols fer-te entendre has de fer servir mitjans àudiovisuals. Missatges curts acompanyats d’acció, si no, es cansen».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento