Comunitat Valenciana

Alerta roja a Castelló per pluges de fins a 180 l/m2 en 12 hores i taronja a València

  • La província de Castelló es troba aquest dijous en alerta roja, risc extrem, per fortes pluges que deixaran fins a 180 litres per metre quadrat en 12 hores, mentre que la província de València està en alerta taronja ja que les precipitacions descarregaran un acumulat de 150 litres i a Alacant en groga ja que no superaran els 60 litres, segons la predicció de l'Aemet.
Predicció d'aquest dijous
Predicció d'aquest dijous
AEMET
Predicció d'aquest dijous

Aquest alerta és conseqüència de la unió de dos borrasques, una que evoluciona des del Mediterrani i una altra des de l'Atlàntic, que deixaran fortes pluges i tempestats a la Comunitat acompanyades de

ratxes de vent del nord-est fort en el litoral de Castelló.

D'aquesta manera, aquesta jornada el cel estarà nuvolós o cobert amb precipitacions fortes que podran ser persistents i localment molt fortes i amb tempestat, sobretot durant la segona mitat del dia i en les províncies de Castelló i València.

Per la seua banda, les temperatures mínimes es mantindran sense canvis i les màximes aniran en descens i no superaran els 24 graus. El vent bufarà variable fluix, tendint en els litorals de Castelló i de València a nord-est moderat amb algun interval de fort a partir de la vesprada.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento